Ce culoare de ojă te caracterizează cel mai bine

Ce culoare de ojă te caracterizează cel mai bine

Omanichiură frumoasă și îngrijită denotă eleganță și respect în primul rând pentru propria persoană. Cu atât de multe culori însă, cum poți să alegi oja care te caracterizează cel mai bine? Culoarea lacului de unghii este bine să fie aleasă în funcție de personalitate, de ținuta vestimentară, de machiaj și chiar de starea de bună dispoziție pe care ți-o creează.

Iată câteva stiluri de manichiuri din care poți alege:

Manichiura în culori pastelate

Lacurile de unghii roz, bleu sau mov pastelat arată foarte bine pe unghii, indiferent de forma acestora. Aceste nuanțe sunt tinerești, delicate și nonconformiste și descriu o stare de bună dispoziție permanentă. Manichiura realizată în tonuri pastelate se asortează ținutelor feminine de zi cu zi sau chiar pentru ocazii speciale.

Manichiura în nuanțe de roșu

Lacul de unghii roșu face parte din categoria clasic chic. Indiferent ce nuanță de roșu vei alege pentru oja ta, o astfel de manichiură completează în mod elegant orice ținută vestimentară. Unghiile roșii pot fi asortate și cu un ruj roșu în aceeași nuanță.

Manichiura în culori tari

Lacurile de unghii grena, bleumarin, maro, gri sau mov accentuează o manichiură frumoasă. Aceste culori arată mai bine mai ales pe unghii scurte sau medii și pot fi combinate nuanțele lucioase cu cele mate. Lacurile de unghii în culori puternice evidențiază astfel și ținuta vestimentară.

Manichiura în culori nude

Folosirea lacului de unghii în nuanțe nude creează o manichiură elegantă care poate fi purtată în orice ocazie. Unghiile au un aspect îngrijit și se asortează atât la ținute office, cât și la cele foarte feminine și rafinate. Poți alege dintr-o paletă foarte largă de nuanțe, atât lucioase, cât și mate și le poți combina astfel încât să te nu te plictisești de acest gen de manichiură.

Manichiura cu modele artistice

Nu e pentru toată lumea și nu prea poate fi purtată zi de zi, însă manichiura cu modele colorate este funny, te scoate în evidență și poate completa într-un mod reușit o ținută vestimentară casual. Poți alege să folosești același model pe toate unghiile sau poți folosi modele diferite pe fiecare unghie în parte.

Manichiura cu accesorii fashion

Dacă ai o personalitate artistică, sigur vei alege la un moment dat să folosești pentru decorarea unui lac de unghii care iese în evidență și câteva accesorii tip fashion: pietre strălucitoare, minipaiete sau perle. O astfel de manichiură este sofisticată și ia mai mult timp pentru a fi realizată, însă oriunde vei merge unghiile tale vor fi remarcate.