Trends

Ce fel de produse să folosești pentru iluminarea tenului

Ce fel de produse să folosești pentru iluminarea tenului

Un machiaj frumos și bine realizat te poate face să te simți extraordinar în fiecare zi. Și dacă îți dorești să folosești modalitățile în trend pentru realizarea unui machiaj frumos, una dintre acestea este iluminarea anumitor porțiuni ale feței pentru un efect de strălucire și de prospețime.

Astfel, pentru iluminarea tenului poți folosi mai multe produse: fie o pudră iluminatoare, fie un fond de ten iluminator aplicat corect sau un fard de obraz iluminator. Este bine să știi că iluminarea tenului nu se face pe toată suprafața acestuia, mai ales dacă ai tenul gras, ci doar în zona pomeților, sub arcadele sprâncenelor, în zona tâmplelor și pe centrul bărbiei. De asemenea pentru accentuarea unui aspect proaspăt și luminos poți să folosești fard iluminator în colțul intern al ochilor și în centrul pleoapelor.

Poți alege să folosești iluminatoare cu nuanțe foarte diferite: de la rozaliu, roz pal, roz nisipiu până la cele cu nuanțe aurii, bej sau chiar albe. Poți aplica spre exemplu, un iluminator cu nuanțe rozalii sub arcada sprâncenelor și în colțul intern al ochilor și un iluminator cu nuanțe nisipii spre auriu deasupra pomeților până spre tâmple.

Înainte de a folosi iluminatorul, aplică crema hidratantă potrivită tenului tău și un primer pentru un aspect catifelat și satinat al machiajului. Folosește apoi un fond de ten potrivit și o pudră în nuanța tenului tău. Pentru aplicarea iluminatorului poți folosi aceeași pensulă cu care aplici și fondul de ten sau poți să-l aplici cu degetele pentru un aspect cât mai uniform.

Iluminatorul nu înseamnă sclipici aplicat pe față, ci este un produs de machiaj care te ajută să evidențiezi într-un mod frumos anumite zone ale feței pentru un aspect proaspăt. De aceea este foarte importantă textura fardului iluminator. Există produse iluminatoare sub formă de pudră, cremoase și lichide. Optează pentru produse iluminatoare care au o sclipire diafană pentru a nu îți încărca fața și testează-le pe piele înainte de a le folosi în machiaj. Poți folosi iluminatorul atât la machiaje simple, naturale, de zi cu zi, cât și la cele pentru ocazii speciale. Iluminatorul este un produs în trend și dacă înveți să-l aplici corect, îl poți folosi în orice machiaj.

Alătură-te discuției :)