Chanel a lansat filmul de prezentare al noului parfum No 5 L’Eau

Mult anunțatul film de prezentare al celui mai nou parfum Chanel No 5 L’Eau o are în prim plan pe actrița Lily-Rose Depp, imaginea campaniei de promovare a parfumului, fiica celebrilor Johnny Depp și Vanessa Paradis. Filmul de prezentare are 1 minut, este regizat de Johan Renck, pe muzica originală semnată de Krister Linder.

Noul parfum Chanel No 5 L’Eau este creat de Olivier Polge, parfumierul casei Chanel și este varianta proaspătă a clasicului No 5. Chanel anunță că parfumul L’Eau are în notele de vârf arome de lămâie, portocală, mandarine, aldehide, în notele de mijloc se regăsesc arome de iasomnie, trandafir și ylang ylang, iar în notele de bază noul parfum are aromă de cedru și mosc alb.

No 5 L’Eau creat de Olivier Polge este varianta modernă și fresh a originalului Chanel No 5, primul parfum al casei Chanel din anul 1921 și cel mai bine vândut parfum din lume.

5 comentarii

  • Wow!!! This is the best video ad of a Chanel perfume. Actually, this is the best video ad of a perfume ever!!! Congratulations!

  • This is the best perfume ad I’ve seen in a while! Love this ad, so cool!:) The music, too and Lily Rose is magnifique! Chanel is always the best!!!

  • This is so beautiful! It’s an incredible perfume ad, is so perfect for this new and old iconic perfume Chanel No 5! My favourite Chanel fragrance!

  • O reclamă de o frumusețe rară! Poți să o vezi de multe ori fără să te plictisești! Iar parfumul este cu adevărat unul dintre cele mai bune! Nu e de mirare că Chanel No 5 este cel mai bine vândut parfum al tuturor timpurilor!

  • Chanel No 5 este un parfum de o eleganță și un rafinament incredibil! Așa că această reclamă, care de fapt este mai mult un film decât o reclamă, reprezintă un superlativ în domeniul promovării video pentru un parfum. Este absolut fenomenală!!! Chanel is the best!!!

  • This ad is so gorgeous! Chanel No 5 is my favourite from favourites perfumes ever! Wowww…an incredible ad, the music is so perfect! Super! Brilliant!

  • Ce reclamă frumoasă!!! Chanel No 5 este un parfum cu adevărat extraordinar, iar această reclamă parcă îl face și mai interesant și de apreciat!