Crema de față, mereu actuală

Crema de față mereu actuală

Indiferent de anotimp, tenul are nevoie de hidratare și îngrijire. Și cel mai bun lucru pe care poți să-l faci pentru pielea tenului tău este să folosești o cremă de față, zilnic. Nu săptămânal și nici atunci când îți aduci aminte, ci în fiecare dimineață, ca parte a ritualului zilnic de îngrijire.

S-ar putea să nu îți dai seama de efectele binefăcătoare ale folosirii cremei de față imediat, însă în timp, acest gest de îngrijire zilnică va face face diferența dintre un ten hidratat și plin de vitalitate și unul plin de riduri și uscat.

Există câteva criterii pe care e bine să le ai în vedere atunci când îți alegi crema de față:

2 comentarii

 • Una dintre cele mai bune creme pe care le-am încercat este Day Wear Multi-Protection Anti-Oxidant cu SPF 15 de la Estee Lauder pe care o folosesc împreună cu serul Advanced Night Repair tot de la Estee. Este una dintre cele mai bune creme, îmi place atât textura, cât și mirosul, cum se simte pe piele, cât de frumos arată pielea după folosire, catifelată, hidratată, este o supercremă și o folosesc mereu ca bază de machiaj pentru că tenul meu este mult mai luminos de când a intrat în rutina mea zilnică de îngrijire a pielii. Da, într-adevăr, o cremă bună face diferența atunci când îți îngrijești tenul cu atenție. Este unul dintre cele mai bune articole despre creme pe care l-am găsit pe net, este complex, la obiect, exact ce trebuie. Felicitări!

 • O cremă splendidă pe care o folosesc de ceva timp este Anew Ultimate Multi-Performance cu SPF 25 de la Avon. Parcă nu mai am niciun rid de când o folosesc și îmi face tenul catifelat, mult mai hidratat, luminos. Este o cremă super bună pentru că protejează tenul de radiațiile UV și poate fi folosită și ca bază de machiaj.

 • Contează și cât costă o cremă și ce face pentru cât costă. Uite câteva creme excelente pe care le-am încercat eu:
  Revitalift de la L’Oreal Paris – crema de zi
  Revitalift Laser de la L’Oreal Paris – crema antirid de noapte
  Nivea crema antirid Q10 – crema de zi și de noapte
  Clinique Smart cu SPF 15 cremă de zi pentru ten mixt (oricum au pentru toate tipurile de ten)
  Vichy Idealia – crema energizantă de zi pentru ten normal și mixt