Culorile paletei de farduri pentru pleoape

Culorile paletei de farduri pentru pleoape

Orice trusă de machiaj include și o paletă de farduri pentru ochi în diferite nuanțe pe care o poți folosi pentru a realiza diferite machiaje.

Există mai multe feluri de farduri pentru pleoape, însă ceea ce este important atunci când le alegi este genul de machiaj pe care îl vei realiza, nuanța tenului, culoarea ochilor și a părului.

Paletele cu farduri de pleoape îți oferă posibilitatea de a alege din mai multe nuanțe atunci când te machiezi și poți opta fie pentru una completă sau îți poți crea propria paletă de farduri în culorile preferate.

Pentru machiajul de zi cu zi sunt recomandate fardurile de pleoape în culori naturale fie spre nuanțe de bej, fie spre rozaliu. Mov, albastru sau verde sunt culori mai tari pe care este bine să le folosești la ocazii speciale, în funcție și de nuanța părului, a tenului și chiar de ținuta vestimentară.

O paletă echilibrată de farduri pentru pleoape care să-ți folosească în orice ocazie este bine să includă culori naturale atât intense, cât și pastelate, mate, sidefate și strălucitoare. Anul acesta cele mai recomandate nuanțe de farduri pentru pleoape sunt roz și bleu, folosite separat sau împreună, cu accente de lila, galben auriu și turcoaz.