Cum aplici rujul pentru a rezista cât mai mult timp pe buze

Cum aplici rujul pentru a rezista cât mai mult timp pe buze

Dacă iubești machiajul, probabil că una dintre calitățile pe care ți le dorești atunci când aplici produsele de machiaj este ca acestea să fie cât mai rezistente pe ten. Iar când este vorba de ruj, cu atât mai mult. Un machiaj frumos, dar cu un ruj al cărui contur se pierde inestetic sau pur și simplu, care nu rezistă pe buze mai mult de câteva minute are toate șansele să concureze la categoria cel mai neinspirat machiaj.

Indiferent ce fel de ruj folosești, cel mai important lucru în menținerea acestuia pe buze o perioadă cât mai lungă de timp este felul în care îl aplici. Ți s-a întâmplat probabil să aplici un strat de ruj și apoi să observi cum acesta rămâne pe ceașcă după ce ai băut de câteva ori sau dacă ai obiceiul de a mesteca gumă, să vezi cum rujul dispare de pe buze în doar câteva momente după ce l-ai aplicat.

Însă este foarte simplu să ai buze rujate frumos o perioadă mai lungă de timp. Există câteva recomandări pe care le vei citi în continuare și a căror aplicare îți pot face rujul să stea cât mai mult timp pe buze. Iată care sunt acestea: