Măști din fructe pentru păr splendid

Măști din fructe pentru păr splendid

În toate cele 12 luni ale anului este bine să-ți îngrijești părul cât mai atent, însă în sezonul cald poți adăuga în rutina de înfrumusețare folosirea fructelor datorită nutrienților deosebiți pe care îi conțin, pentru realizarea unor măști extraordinare pentru părul tău.

Și astfel, folosirea măștilor naturale pentru răsfățul părului devine o plăcere perfectă pentru a fi inclusă în rutina de îngrijire a părului.

Măștile pentru păr este bine să fie aplicate săptămânal în funcție de tipul de păr pe care îl ai și de rezultatele pe care dorești să le obții după ce le folosești.

Există multe variante de măști pentru păr și atunci când vrei să-ți aplici o mască preparată de tine este bine să adaugi la rutina de îngrijire atât timpul în care o realizezi, cât și timpul pe care îl petreci după ce ți-ai aplicat masca pe păr. De obicei, poți să-ți faci o mască pentru păr în doar câteva minute dacă ai ingredientele la dispoziție, iar pentru aplicare sunt suficiente între 20 de minute și jumătate de oră pentru a obține efectele dorite: un păr fortifiat, hidratat, mătăsos și strălucitor pentru o perioadă mare de timp.

Iată în continuare 3 măști cu fructe deosebite pe care le poți folosi pentru înfrumusețarea părului: