Revlon a numit-o pe Ciara noul ambasador al brandului la nivel global

Revlon a numit-o pe Ciara noul ambasador al brandului la nivel global

Revlon anunță că Ciara, celebra cântăreață, model și fashion icon, se alătură familiei Revlon ca cel mai nou brand ambasador la nivel global.

Ca o femeie care exemplifică încrederea și frumusețea, Ciara este un ambasador perfect pentru a reprezenta Revlon”, a declarat Fabian Garcia, Președinte&CEO Revlon. „Ciara este un artist talentat și împlinit, soție iubitoare și mamă și un model pentru ceea ce înseamnă emanciparea femeii. Suntem mândri să ne reprezinte brandul pentru că ea personifică sensul din spatele campaniei CHOOSE LOVE”.

Ciara este un artist complet, cântăreață câștigătoare a unui premiu Grammy, compozitoare, dansatoare și producător cu vânzări de peste 23 de milioane de discuri și 16 milioane de single-uri în toată lumea.

Am fost un fan al brandului Revlon toată viața mea”, a spus Ciara. „De fapt, numele meu vine de la parfumul Ciara de la Revlon. A fost un dar pe care tatăl meu i l-a făcut mamei mele și ea s-a îndrăgostit de parfum și de nume. Este incredibil să ne gândim că după atâția ani mă voi alătura familiei Revlon ca cel mai nou ambasador al brandului la nivel global”.

Ciara va începe rolul ei ca ambasador global al brandului, de susținere a cosmeticelor Revlon și a campaniei CHOOSE LOVE, prin promovarea lansărilor noilor produse din linia ColorStay Eye și Revlon Kiss Balm din 2017.

Revlon a numit-o pe Ciara noul ambasador al brandului la nivel global

În calitate de nouă imagine pentru Revlon, Ciara va apărea în campanii multimedia pentru toate tipurile de media, inclusiv digitale, în magazine și social media, se arată în comunicatul de presă.

Revlon este o companie globală de cosmetice considerată un inovator al industriei și un expert al culorilor. Fondată în 1932, de la un singur produs, un lac de unghii opac, Revlon are astăzi o gamă foarte mare de produse cosmetice pentru față, ochi, buze și unghii pentru consumatori din 130 de țări.