Roz sau bleu?

Roz sau bleu?

Deși pare greu de crezut, de fiecare dată când îți faci manichiura te afli în fața unei alegeri foarte importante: ce culoare de ojă să folosești. Te caracterizează, este în trend, se asortează cu vestimentația? Și nu e o alegere simplă, deoarece felul în care arată mâinile – cât de îngrijite sunt, ce formă și culoare au unghiile – spune foarte multe despre tine.

Așadar, pentru că manichiura este atât de importantă pentru o prezență agreabilă, iată două culori frumoase și atrăgătoare pentru ojă: roz și bleu.

Oja roz a fost practic dintotdeauna o alegere bună pentru manichiură. Te poate face să arăți romantică, dar și elegantă sau chiar sofisticată.

 
Manichiurile pastelate, nude, cu tentă de roz sunt potrivite pe unghii atât zi de zi, cât și la ocazii speciale și pot fi purtate cu orice fel de vestimentație. Dacă îți plac și pastelurile și culorile tari, le poți combina, folosind diverse modele pe unghii sau nuanțe asemănătoare, mate și lucioase. Dacă preferi ca unghiile să aibă o singură culoare, poți opta pentru nuanțe mai tari de roz sau chiar de mov.

Dacă faci parte din categoria nonconformistelor, vei alege să porți și ojă bleu.

 
Te va face să te simți ca o adolescentă de liceu și o poți asorta la orice gen de vestimentație sport sau casual.

Roz sau bleu?

În plus, nuanțele de roz pot fi combinate foarte ușor cu bleu și poți avea ambele culori pe unghii în același timp.

De asemenea, roz și bleu se pot regăsi în mod inspirat atât în vestimentație, cât și în machiaj sau accesorii și ai astfel o manichiură splendidă și o ținută elegantă.