Skincare

Soare, vacanță și trusa de plajă

Soare, vacanță și trusa de plajă

O vacanță reușită, undeva cu mult soare poate înseamna și timp petrecut frumos la plajă. Dar cum să stai chiar și doar câteva ore la plajă, fără să ai o trusă completă alături, astfel încât să ai la îndemână tot ce ai putea avea nevoie în timp ce te bucuri de razele soarelui? În trusa de vacanță sunt necesare și obligatorii produse care te ajută să-ți pregătești pielea pentru întâlnirea cu razele soarelui, dar și pentru îngrijirea pielii după plajă.

Iată în continuare o listă cu produse folositoare în trusa pentru plajă:

  • cremă de față cu factor de protecție solară
  • cremă de corp cu factor de protecție solară
  • un balsam pentru buze cu protecție solară
  • un spray cu factor de protecție solară pentru păr
  • ulei spray pentru bronzare accelerată
  • apă termală
  • cremă sau loțiune de corp după plajă

soare vacanță și trusa de plajă

Înainte de a te expune razelor soarelui este important să aplici cremele cu factor de protecție solară pe față, corp, brațe și picioare și să aștepți cel puțin 20 de minute.

Și chiar dacă porți ochelari de soare, pălărie sau o șapcă, ori stai sub o umbrelă, este bine să știi că un timp îndelungat petrecut sub razele solare nu este benefic pielii. De aceea este foarte importantă hidratarea și protejarea pielii. Sub acțiunea razelor soarelui și buzele trebuie protejate, așa că nu uita să folosești balsamul pentru buze cu factor de protecție solară.  

Înainte de a te expune razelor soarelui este important să aplici cremele cu factor de protecție solară pe față, corp, brațe și picioare și să aștepți cel puțin 20 de minute.

Iar după plajă, este necesară aplicarea cremei sau a loțiunii cu acțiune reparatoare a pielii deshidratate. Aceasta are și efect de revitalizare și hidratare intensivă a pielii.

Dacă îți dorești ca pielea să capete culoare mai repede, poți aplica loțiunea care te ajută să-ți accelerezi bronzul, iar pentru momentele din zi când nu ești neapărat la plajă, poți folosi apa termală recomandată pentru piele oricând în sezonul cald.

Și părul trebuie protejat atunci stai la soare, de aceea este necesar ca în trusa pentru vacanță să incluzi și un produs pentru păr cu factor de protecție solară care asigură hidratarea firului de păr.