Rimel pentru gene frumoase

Rimel pentru gene frumoase

Îți dorești gene frumoase, alungite, arcuite, bine definite și care să-ți pună în evidență privirea? Rimelul a fost inventat exact pentru aceste lucruri. Orice trusă de machiaj include obligatoriu un rimel care are rolul de a alungi, a curba sau a oferi volum genelor, astfel încât machiajul să-ți scoată în evidență frumusețea.

De la apariția primului rimel, formula acestuia a evoluat foarte mult și astăzi se găsesc produse foarte diverse pentru gene, în multe culori pentru aproape orice fel de machiaj.

Înainte de a folosi un anume rimel, este bine să știi că acesta este realizat cu ingrediente speciale și cu un anumit de tip de perie, în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești.

Dacă genele tale sunt mici și drepte este recomandat un rimel care alungește și ți le curbează pentru a pune în evidență ochii.

 
Pentru gene rare, este bine să folosești un rimel pentru volum care conține anumite fibre ce le fac mai dese și îți conturează astfel privirea. Anumite rimeluri pentru volum oferă și alungire genelor.

În cazul genelor subțiri și scurte, poți încerca un rimel îmbogățit cu ingrediente care le întărește, le face mai rezistente, le alungește, îmbrăcându-le de la rădăcină până la vârf, fără să le încarce.

În principiu, atunci când folosești un rimel este bine ca acesta să ofere volum, să contureze genele, să le alungească, să le întoarcă, astfel încât să le facă mai frumoase.

 
De aceea folosește peria de la rădăcina genelor până la vârfuri, ca și cum le-ai pieptăna și aplică rimel de două, trei ori până când acestea sunt perfect definite și ești mulțumită de rezultat. De cele mai multe ori, pe genele inferioare este bine să folosești cât mai puțin rimel pentru a nu accentua ridurile.

Rimelul rezistent la apă îl poți folosi atunci când vrei să fii sigură că acesta nu se va întinde peste machiaj, având o formulă care previne curgerea.

 
Dacă îți dorești gene foarte curbate, folosește înainte de aplicarea rimelului un aparat special pentru curbarea genelor.

Deși cel mai folosit rimel este cel negru, există variante în multe culori pe care le poți folosi atunci când consideri că ți se potrivește, în funcție de culoarea ochilor, a părului, de tipul de machiaj pe care îl aplici și chiar de ținuta vestimentară.